Retourneren en ruilen

 

Wil je je bestelling retour sturen of ruilen? Geen probleem!

Je hebt 14 dagen na ontvangst het recht om je (ongedragen)bestelling zonder opgaaf van reden retour te sturen.

Hierna zal ik binnen 14 dagen (en mits ik de retour gestuurde producten goed ontvangen heb) het bedrag inclusief verzendkosten aan je terug betalen.

Let op! De verzendkosten en het verzendrisico voor retourzending zijn wel voor eigen rekening.

Als je iets wilt ruilen dan betaal ik eenmalig de verzendkosten van de nieuwe producten.

 

Retouradres:

Atelier Knusjes

Helena Hoeve 44

2804 HZ Gouda

 

Checklist:

  • Meldt de retour binnen 14 dagen aan bij info@atelierknusjes.nl
  • Pak de artikelen goed in (hergebruik bij voorkeur de oude verzendverpakking) en frankeer voldoende. Onvoldoende gefrankeerde pakketjes neem ik niet in ontvangst.
  • Indien de kleding beschadigd en/of gewassen/gedragen is heb ik het recht om waardevermindering in rekening te brengen.
  • Kleding die ik op jouw verzoek heb aangepast of kleding die ik speciaal voor jou ontworpen/gemaakt heb kunnen niet retour.

Heb ik een fout gemaakt? Meldt dit zo snel mogelijk (of in ieder geval binnen 7 dagen) en dan zorg ik ervoor dat je alsnog het juiste artikel ontvangt. Uiteraard zijn alle kosten dan voor mij. Hou er wel rekening mee dat het handwerk is. Kleine oneffenheden horen erbij en geeft het juist karakter.  Je hebt echt iets unieks in huis! Twijfel je? Dan mag je mij altijd mailen (info@atelierknusjes.nl).

 

Garantie

 

Ik maak je bestelling met veel zorg en aandacht en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je bestelling jou goed bereikt. Mocht het voorkomen dat er iets mis gaat of beschadigd raakt tijdens transport of ik heb een foutje gemaakt tijdens het maken/inpakken dan zal ik uiteraard kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Mail mij zo snel mogelijk na het ontdekken van het gebrek naar info@atelierknusjes.nl.

Slijtage door gebruik en het pillen/pluizen van de wol vallen niet onder garantie. Pillen en pluizen is iets wat bij pure wol hoort. Hier kan ik helaas niets aan doen. 

Wol is heerlijk warm en knusjes maar helaas heeft wol ook een nadeel. Wol is best kwetsbaar; je valt er zo een gat in, motten zijn er dol op en als je het verkeerd wast, dan krimpt het snel.  

Verzorg de wol met liefde en aandacht, berg het goed op als je het langere tijd niet gebruikt  en draag een jas over de wollen trui als je in bomen klimt en dan komt het helemaal goed :-)

Hier lees je meer over wolverzorging.

 

 

 

© 2018 - 2024 Atelier Knusjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel